Sunday, November 21, 2010

jom komunikasi.....

salam semua....
jom komunikasi....
tapi bagaimana???
yer yer yer...
misz tau kita mimang komunikasi...
tapi secara betol dengan pasangan....
ada sesetengah pasangan tak suka pasangannya bercakap kasar....
suka jenis yang lembut tutur katanya....
ada yang tak kisah....
tapi majoritinya suka yang lembut tutur katanya....
betul kan...
bagi yang dah berkahwin boleh dicakapkan pertuturan dan gaya percakapan adalah amat penting dalam komunikasi.....
isteri menghormati suami manakala suami menghormati isteri....
sebarang percakapan dan pertuturan akan mempengaruhi dalam perhubungan masing-masing....
betol kan....
boleh dikatakan komunikasi merupakan salah satu terjalinnya satu hubungan yang begitu suci....
apa pandangan korang???

p/s :  jom layan cite seniman bujang lapok.....
 

4 comments:

ImanCo said...

btul2, dgr tu yg bergelar suami n isteri... yang blom tu.. cpt2 sket.. wat dose je lame2..

er... tapi.. yg menulis ni 'miss' lg..

-_-"

Anonymous said...

al0000...komunikasi ni bukan untuk suami isteri saje...but among frens also we should practice...e.g..misz ade tak come across this situation...ade tak misz lost comm ngn kengkawan ke...sure ade kan...so at least we learn the simple communication among frens and between bro & sis..finally we can cope with husband or wife..its depends also to each individu...but misz...saye tak berkenan sgt ngn blog misz ni..mcm budak2 aje..mcm tak mature...at least misz pun kena muhasabah diri sendiri..jgn mengata dulang paku serpih mengata org dia yg lebih...by the way..misz ni mesti blum kawin lagi..sebab pandangan misz ni tak seperti org kawin...tiada pengalaman pendek kate..

abg_macho said...

misz ni cun ke tidak...besar ke kecik...bulat ke bujur.....sekupang ke lima kupang...kalau sehenget lagi saya minat

ND said...

y0u dah kawin ke belum....bole date tak?i kesunyian nie...please hunny..